RESERVERET: Skakbrættet #172018-08-17T09:12:10+01:00

Project Description

Nevil Shute Norway (1899-1960) skrev en del romaner om tiden under og efter 2. verdenskrig. Et emne Skakbrættet (1947) også omhandler. Shute skrev om romantik og tekniske emner på en og samme gang, hvilket hænger sammen med hans uddannelse som aeronautisk (læren om flyvningens grundbegreber) ingeniør og pilot. For at beskytte sin ingeniør karriere, som bla. førte til en direktør stilling på en flyfabrik, skrev han ikke sine værker under sit fulde navn.

PRIS: 500 kr.

Udfyld nedenstående formular, og bestil uret. Vi vender tilbage med betalings oplysninger hurtigst muligt efter vi har set din besked.

    Udfyld nedenstående formular for at fuldføre din bestilling.
    Vi sender pakken med GLS Pakkeshop service til pakkeshoppen nærmest din adresse. Du kan også selv vælge en pakkeshop ved at skrive pakkeshop nummeret i kommentar feltet. Du kan finde en pakkeshop nær dig her: GLS PAKKESHOP (Uret kan også sendes direkte til din adresse med Postdanmark mod en mer pris)
    Lige så snart vi har set din bestilling sender vi en faktura, der kan betales direkte med mobilepay, eller ved en kontooverførsel til det opgivne kontonr.