Naar naturen kalder #972018-05-14T08:50:13+01:00

Project Description

Forfatteren bag dette værk er amerikaneren Jack London (1876-1916), der førte et eventyrligt liv som sømand, vagabond, guldgraver, krigskorrespondent m.m. Fra sit omtumlede liv hentede han stof til en lang række populære romaner, hvor handlingen – levende, romantisk og naturalistisk – ofte foregår i ødemarken. Netop denne roman “Naar naturen kalder” er et af Jack Londons mest populære værker og i fortællingen er det hunden Buck der er hovedepersonen. Mange anser det derfor som en børnebog, hvilket det dog ikke er. Tværtimod er det en temmelig brutal fortælling, hvor almindelig moral spiller fallit, og hvor den, der er fysisk stærkest vinder.

 

PRIS: 500 kr.

    Udfyld nedenstående formular for at fuldføre din bestilling.
    Vi sender pakken med GLS Pakkeshop service til pakkeshoppen nærmest din adresse. Du kan også selv vælge en pakkeshop ved at skrive pakkeshop nummeret i kommentar feltet. Du kan finde en pakkeshop nær dig her: GLS PAKKESHOP (Uret kan også sendes direkte til din adresse med Postdanmark mod en mer pris)
    Lige så snart vi har set din bestilling sender vi en faktura, der kan betales direkte med mobilepay, eller ved en kontooverførsel til det opgivne kontonr.