RESERVERET: Hemmelig Jord #942018-08-17T09:14:16+01:00

Project Description

Harry Søiberg (1880-1954) kom ud af en familie af fiskere og søfolk, men pga. hans svagelige legeme kom han i lære som bogbinder. Søiberg blev en ganske produktiv forfatter af romaner og noveller, hvis debutudgivelse fik en flot kritikermodtagelse. Henrik Pontoppidan skrev i december 1915 til George Brandes om Søiberg: “Han synes mig en mærkelig digterisk Begavelse, et Naturgeni, der modnes langsomt, endnu er temmelig uudviklet, men sikkert engang vil frembringe det udmærkede, dersom han ikke går til Grunde i Fattigdom. Hans sidste Bog er ikke videre betydelig; men i den forrige var der mesterlige Skildringer.”

PRIS: 500 kr.

    Udfyld nedenstående formular for at fuldføre din bestilling.
    Vi sender pakken med GLS Pakkeshop service til pakkeshoppen nærmest din adresse. Du kan også selv vælge en pakkeshop ved at skrive pakkeshop nummeret i kommentar feltet. Du kan finde en pakkeshop nær dig her: GLS PAKKESHOP (Uret kan også sendes direkte til din adresse med Postdanmark mod en mer pris)
    Lige så snart vi har set din bestilling sender vi en faktura, der kan betales direkte med mobilepay, eller ved en kontooverførsel til det opgivne kontonr.