Den gamle præst #142018-04-03T12:21:58+01:00

Project Description

Den gamle Præst (1899) blev Jakob Knudsens (1858-1917) folkelige gennembrud som forfatter. Han var oprindeligt præst, men måtte se sig nødsaget til at forlade kirken, efter han lod sig skille fra sin første kone. Den gamle præst skabte megen røre i det kristne samfund, med sine meget ærlige beskrivelser en traditionel pastor og en mere fri tænkende præst og et mord på den ene præstesøn. Jakob Knudsen har bl.a. også skrevet salmen, “se nu stiger solen”.

PRIS: 500 kr.

Udfyld nedenstående formular, og bestil uret. Vi vender tilbage med betalings oplysninger hurtigst muligt efter vi har set din besked.

    Udfyld nedenstående formular for at fuldføre din bestilling.
    Vi sender pakken med GLS Pakkeshop service til pakkeshoppen nærmest din adresse. Du kan også selv vælge en pakkeshop ved at skrive pakkeshop nummeret i kommentar feltet. Du kan finde en pakkeshop nær dig her: GLS PAKKESHOP (Uret kan også sendes direkte til din adresse med Postdanmark mod en mer pris)
    Lige så snart vi har set din bestilling sender vi en faktura, der kan betales direkte med mobilepay, eller ved en kontooverførsel til det opgivne kontonr.