Loading...
Bestil et personligt bogur2019-06-27T11:38:25+01:00

BESTIL ET PERSONLIGT BOGUR

Har du en bog liggende som du ikke længere bruger, men som stadig har en stor værdi for dig? Eller har du fundet en super flot bog i en genbrugsbutik som du ikke ved hvad du skal gøre af? Så har du nu mulighed for at få den lavet om til et super flot bogur!

Det er super nemt! Følg de 5 trin beskrevet neden under, så sørger vi for resten.

Find en bog som betyder noget for dig eller en du holder af

Vælg desgin og farve af markører og visere, eller lad os finde et design der passer til din bog

Bestil og betal for boguret inkl. pakkelabel til forsendelsen.

Pak din bog forsvarligt ind, print din pakkelabel og send den fra en GLS pakkeshop.

Vi laver uret inden for et aftlat tidspunkt, normalt inden for 14 dage. Derefter sender vi til dig.

KOM I GANG MED DIT PERSONLIGE BOGUR

Følg instruktionerne og bestil uret nederst på siden

Find den rigtige bog

Det er vigtigt at finde den rigtige bog. Det gælder både udseendet, men også den stand som bogen er i, det er nemlig ikke alle bøger der egner sig til at blive lavet til et bogur. Vi har lavet nogle anbefalinger som din bog skal opfylde. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, ved f.eks. at sende et billede til vores mail info@god-tid.dk

Din bog skal være hardback, det vil sige at den skal have et hårdt omslag som ikke kan bukkes. Dette er nødvendigt, da bagsiden skal kunne fungere som stander for uret. (paperback bøger kan derfor desværre ikke bruges)
For at sikre kvaliteten af uret skal bogen være i rimelig god stand. Vi anbefaler at forsiden ikke er for slidt eller misfarvet, den må ikke være skæv eller bukket. Vi beder dig om specielt at være opmærksom på de tre følgene ting, som også er illustretet på billederne nedenunder.
1. Som hovedregel skal bogen kunne klare at være slået helt op, sådan at både bag- og forside ligger næsten fladt på bordet
2. Bogen må ikke være flækket, eller side løst i samlingen mellem ryggen og bagsiden.
3. Bagsiden må ikke side for løst på bogryggen.

For at selve uret på skal passe ind i bogen, og at bogen ikke skal blive for stor i forhold til designet uden på, beder vi om at bogen overholder følgende minimum og maks mål. Bogen må max. være (21 x 15 x 5 cm) og skal minimum være (10 x 10 x 2 cm)

Tænk over bogens udeseende og hvordan det vil matche visere og markører. Vi anbefaler at man ikke bruger bøger med et fotografi eller en anden detaljeret forside billede. Typisk fungerer forsider med farvede mønstre eller simple motiver bedst.
Hvis det skulle vise sig at den tilsendte bog ikke lever op til ovennævnte krav og derfor ikke er egnet til et bogur, vil vi tilbyde at lave uret i en anden bog, og sende din bog tilbage til dig sammen med dit bogur. Ønsker du i stedet pengene refunderet sender vi din bog tilbage til dig og du vil få refunderet det indbetalte beløb fratrukket fragtomkostningerne for begge veje. 

Vær opmærksom på at pakke bogen sikkert ind så den ikke bliver beskadiget under fragten. Vi tager ikke ansvar for evt. skader der skulle været opstået under forsendelsen til GodTid. 

Hvis der skulle ske en sjælden fejl i produktionen af dit bogur, som enten kan skyldes en uforudset fejl i bogen eller en menneskelig fejl i produktionen eftersom det laves i hånden, vi vil vi tilbyde at lave uret i en anden bog, og sende din bog tilbage sammen med boguret. Ønsker du i stedet pengene refunderet sender vi din bog tilbage til dig og du vil få refunderet det indbetalte beløb fratrukket fragtomkostningerne for begge veje. 

Find dit design

Vi laver urene i 4 forskellige designs, og i to forskellige farver.  Ønsker du selv at vælge designet til dit ur, har vi nedenunder lavet en række eksempler på de forskellige muligheder. Du også altid velkommen til at kontakte os, eller sende et billede af din bog til vores mail, så kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige design.

Loading...

Bestil dit personlige Bogur

Bestil uret igennem vores webshop på Weensu.dk

Bestil her