Loading...
Om os2020-07-30T10:58:30+01:00

HVORFOR GODTID?

GodTid kommer af udtrykket “at tage sig god tid”. Mange gamle produkter bærer præg af et godt håndværk, hvor man har taget sig tid til de små detaljer, og hvor man har kræset om kvaliteten, i en grad vi sjældent ser i dag. Vi ønsker at bevare det gamle håndværk ved at give tingene et nyt liv og samtidig videreføre traditionen og tankerne bag, ved selv at tage os god tid om vores designs. GodTid handler også om at sætte pris på det simple og langsomme i et samfund, hvor tingene går hurtigere end aldrig før, og brug og smid væk kulturen dominerer.

Med GodTid vil vi gerne udfordre tendensen om altid at ønske sig det nyeste, og i stedet værdsætte hvad vi har, og det som nogen har taget sig god tid om at lave.

HVEM STÅR BAG

GodTid startede med en passion for at se uddaterede ting få en ny betydning og et nyt liv.
Bag GodTid står to brødre der, så længe vi kan huske, har været fascinerede af den kvalitet og det håndværk som tidligere tiders produkter ofte udstråler. Vi har altid fundet det inspirerende at tage i genbrugsbutikker, loppemarkeder m.m. og gå på opdagelse i ting og sager skabt i mange forskellige tider og med mange forskellige formål. Vi er opvokset på Bornholm og har startet virksomheden i værkstedet i vores forældres kælder. Vi elsker at arbejde kreativt og finde nye måder at bruge gamle ting på. Samtidig er vi optaget af at finde på mere bæredygtige løsninger, og ønsker med vores virksomhed at have en positiv indflydelse på mennesker og miljøet omkring os.

JONATAN HASLUND-GJERRILD

ELIAS HASLUND-GJERRILD