Loading...
Leksikonbordet 2017-10-02T16:26:45+00:00

LEKSIKON BORDET

Leksikonbordet er en hyldest, til de en gang uvurderlige opslagsværker der efter internettet og Wikipedias indtog er blevet historie. Mange ynder stadig at have samlingen stående, måske grundet i de gode minder eller blot fordi de guld trykte bogrygge pynter flot i en skrumpende bogsamling. Med leksikonbordet ønsker vi at bevare leksikonnets plads i hjemmet og samtidigt give et helt unikt bidrag til indretningen.

Leksikonbordet er samlet af fire bind af den samlede Lademanns samling på 30 bind. Derfor er alle borde lidt forskellige i kombinationen af numre og opslagsord.

De fire bind er samlet med en gennemgående plade der giver en helt stabil bordflade. Bordfladen er behandlet med en lak der sikrer overfladen mod skrammer, vand og sollys og samtidig bibeholder bøgernes originale udseende og tekstur. Bordet er monteret med ben i ubehandlet eg.

Bordets størrelse og højde gør at det passer som et mindre sofabord eller som et pynte bord i stuen eller på værelset.

STØRRELSE

H 45 cm x L 60 cm x B 45 cm

PRIS

1800 kr

*Bordene laves  på bestilling

Loading...

Bestil et bord her

Bordet laves på bestilling. Du kan bestille bordet ved at udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage med betalings oplysninger hurtigst samt info om hvornår det kan leveres.