Loading...
Håndværket2020-07-30T11:01:19+01:00

HÅNDLAVET DESIGN

Hos GodTid er alt håndlavet. Når man arbejder med gamle ting, er der ikke noget der er standardiseret. Bøgerne varierer i størrelse, udseende og materialer, så hver bog skal derfor behandles lidt forskelligt. Vi bruger tid på at tilpasse urets design til bogens oprindelige udtryk, så det er dette der kommer i fokus. Vi arbejder altid på at effektivisere arbejdsprocesserne og finde de smarte løsninger, men det er netop håndværket, der i sidste ende skaber det unikke produkt og sikrer den høje kvalitet.

UPCYCLING

Alle vores designs er lavet ud fra det princip der på engelsk kaldes upcycling. Når man ‘upcycler’ tager man en ting som har mistet sin funktion og dermed sin værdi, og giver den nyt liv ved at lave den om til noget andet. Derved adskiller det sig fra eksempelvis genanvendelse, hvor tingen splittes op og ‘downcycles’ til et materiale. Ved at upcycle kan vi bevare værdien og ikke mindst den historie, som findes i de bøger, der ellers ville blive kasseret.

Upcycling: “Affald eller ubrugelige ting der indgår i nye sammenhænge og derved opgraderes til et nyt og anderledes liv.”

– norubbish.dk

HVERT UR ER UNIKT

Hver bog rummer sin egen historie, og selvom bogen ikke kan læses længere, er det en historie vi ønsker at bevare. Derfor skriver vi til hvert ur, en beskrivelse af bogen og dens forfatter. Historien omkring forfatteren og dennes værk, er lige så vigtig som selve designet, da man kan relatere det til sin egen historie.

Inde i hvert ur finder du et stempel og et serie nummer, der understreger, at der kun findes et eksemplar af lige netop dette ur.

PRODUKTIONEN AF ET BOGUR

SE MED NÅR ET AF VORES URE BLIVER TIL

LIMNING

TILPASNING AF VISERE

UDHULNING TIL URVÆRK

TIMELAPSE: se et ur blive til på 45 sekunder